Social media

Wie kent het niet? Een groot platform van verschillende kanalen waarop jij berichten kunt delen met de rest van de wereld. Omdat het bijhouden van deze kanalen zo gemakkelijk is, is Social media voor iedereen toegankelijk.

Binnen een mum van tijd heb jij een groot bereik te pakken! Social media zijn alleen best tijdrovende kanalen, wij helpen jou daarom graag deze kanalen het beste in te zetten.

Facebook

Facebook is een van de meest bekende social media platformen, maar liefst 9,6 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook. Dit is dus zeker een kanaal dat je wilt opnemen in je online marketingstrategie. Natuurlijk moet dit kanaal wel passen bij jouw bedrijf en doelstelling.

Er zijn een aantal zaken die jij zelf kunt doen om de Facebook pagina interessant te maken.
BURO210 helpt je bij het neerzetten van een goede online marketing strategie.
Zo zorgen we er samen voor dat jij meer naamsbekendheid kunt creëren.

LinkedIn

Naast Facebook is LinkedIn ook een bekend kanaal, vooral als we over B2B spreken. In totaal gebruiken 4,2 miljoen Nederlanders dit sociale medium. Samen kunnen wij kijken hoe wij dit kanaal het beste kunnen inzetten voor jou, om op die manier een groot bereik te gaan generen. Wist je dat je naast je bedrijfspagina een aparte showcasepagina kan maken om meer aandacht te geven aan bepaalde onderdelen van jouw bedrijf?

Daarnaast kun je ook adverteren voor meer naamsbekendheid maar vooral voor bijvoorbeeld vacatures is dit een zeer geschikt kanaal. Al benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Twitter

Twitter is het bekende kanaal waar je in 280 tekens kunt laten weten waar je aan denkt of wat je graag wilt delen met de wereld. Ook al is de populariteit iets afgenomen de laatste jaren, het kan nog steeds een goed kanaal zijn om jouw berichten op te posten.

Twitter heeft dagelijks namelijk nog zo’n 2,6 miljoen gebruikers. Twitter is door de omvang van het aantal woorden per bericht een van de lastigste kanalen om bij te houden. Hoe breng jij je boodschap over in een paar zinnen? Geen paniek, wij denken graag met je mee!

Trends

De social media kanalen rijzen de pan uit. En soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom houden we je graag op de hoogte van trends op het gebied van Social media.

Instagram is een medium wat stijgt in het gebruik onder Nederlanders. Met een stijging van 0,3 miljoen gebruikers naar 2.1 miljoen gebruikers is dit kanaal niet meer weg te denken. Instagram staat volledig in het teken van foto’s. Gebruikers delen foto’s en zorgen met het gebruik van hashtags (#) dat hun foto gezien wordt door andere gebruikers. Als bedrijf kun je dit kanaal gebruiken om mooie en leuke foto’s te delen over het bedrijf en op deze wijze meer zichtbaarheid en naamsbekendheid op te bouwen.

Je kunt Instagram gebruiken om het brand op te bouwen en te laten zien waar je voor staat. Ook voor het gebruik van Instagram adviseren we je graag hoe dit past in jouw online marketingstrategie.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief