Online marketing

Binnen onze samenleving krijgt het internet een steeds belangrijkere rol. Het belang van internet marketing groeit natuurlijk ook mee! Investeerde je vroeger nog in het drukken van flyers, is het nu juist belangrijk om online advertenties te tonen. Je merkt dat het mediabeeld erg verschoven is. Er zijn tal van mogelijkheden binnen online marketing , dus hoe zet je dit succesvol in?

Bepaal je online marketingstrategie

Wij helpen bedrijven om de juiste online marketingstrategie neer te zetten en uit te voeren. Omdat wij verstand hebben van alle vormen van online marketing, kunnen we na een persoonlijke intake en analyse van de huidige en gewenste situatie, met een gepast advies komen. Denk daarbij aan zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media, e-mailmarketing maar ook aan conversie optimalisatie en advies betreft de website.

Kim de Hoop

Online marketeer

Ieder bedrijf is anders en heeft een eigen online marketingstrategie nodig. Ik vind het super om advies te mogen geven, zodat bedrijven hun online doelen behalen en werk hier vol energie aan mee!

kim@buro210.nl

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie heeft alles te maken met het optimaliseren van je website voor de organische (gratis) zoekresultaten bij Google. Het algoritme van Google is erg ingewikkeld, maar er zijn een aantal punten die te beïnvloeden zijn om de organische vindbaarheid van jouw website te vergroten. Daar helpen wij jou natuurlijk graag bij.

Lees meer

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. Wij richten campagnes in voor je, zodat jij bovenaan in Google komt te staan.
We onderzoeken vooraf welke zoekopdrachten voor jouw website van belang zijn en zorgen dat jouw advertentie vertoond wordt. Waar gaan wij naar toe? Naar de top van de zoekresultaten natuurlijk!

Lees meer

Social media

Wie kent het niet. Een groot platform van verschillende kanalen waarop jij berichten kunt delen met de rest van de wereld. Omdat het bijhouden van deze kanalen zo gemakkelijk is, is social media voor iedereen toegankelijk. Binnen een mum van tijd heb jij een groot bereik te pakken! Social media bevat best tijdrovende kanalen, wij helpen jou daarom graag deze kanalen het beste in te zetten.

Lees meer

Email Marketing

In veel van deze gevallen wordt er niet echt nagedacht over het totale plaatje van de online marketingstrategie.
Hoe je dit goed kan aanpakken? Wij nemen dit graag stap voor stap met je door.

Conversie Optimalisatie

Uiteindelijk wil iedereen het beste uit een website of webshop halen. We willen zoveel mogelijk bezoekers op de website hebben en die bezoekers moeten uiteindelijk overgaan tot actie!

Tips

Online marketing is niet meer weg te denken uit de marketingplannen.
Maar er is zo veel mogelijk! Hoe zorg je ervoor dat je up to date blijft? Volg onze website!

Zij gingen je voor

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief