Een professionele Magento webshop

  • Ontwerp op maat
  • Mobielvriendelijk
  • Eenvoudig zelf beheren
  • Google vriendelijke techniek
  • Fixed price
  • Certified Magento ontwikkelaars

Offerte aanvragen

Een goede webshop begint met een goede basis
Een huis wordt gebouwd op een fundering, net als een goede webshop begint met een goede basis. Een goede fundering voor je webshop is het e-commerce platform Magento. Wereldwijd is Magento het meest toonaangevende platform voor webshops. Wij van BURO210 kennen dit platform door en door. Ons team Certified Magento webshop developers hebben veel ervaring met het bouwen van Magento webshops.

Waarom een Magento webshop?
Er zijn tal van e-commerce platforms om uit te kiezen en waarom zou je  dan voor een Magento webshop kiezen? Het is hét meest gebruikte webwinkel platform in ons land en dat is het niet zomaar. Vanwege het ‘open source’ platform wordt de techniek achter Magento continu doorontwikkeld. Zowel op het gebied van extensies als op het gebied van veiligheid. Daarnaast wordt Magento gezien als pionier op het gebied van zoekmachine- en conversie optimalisatie.

Overstappen naar Magento 2?
Heb je al een Magento webshop, maar wil je graag overstappen naar Magento 2? Ook dit is mogelijk bij BURO210! Aangezien Magento 1 binnenkort niet meer ondersteunt wordt, is de overstap naar versie 2 aan te raden. Meer weten over het overstappen naar Magento 2? We vertellen je graag waar je allemaal rekening mee moet houden en maken graag even kennis!

Waarom BURO210?
BURO210 helpt je graag bij het opbouwen van online succes, we steken de koppen bij elkaar en gaan aan de slag. Ons creatieve designteam ontwerpt de webshop zo dat iedereen meegenomen wordt in de sfeer van de webshop, er wordt niet alleen gekeken naar wat we mooi vinden maar veel belangrijker: naar wat werkt. Een mooi design neerzetten voor een gebruiksvriendelijke Magento webshop, daar gaan wij voor!

Kimberly

Projectbegeleider websites

Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedere website er online op zijn best uit komt te zien. Iedere klant en iedere site is uniek, dat maakt het werk juist zo leuk!

kimberly@buro210.nl

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief