Verkoop genereren, juist dit jaar: is jouw organisatie er klaar voor?

Feitje: 2020 is voor niemand appeltje eitje. Toch is het vinden van nieuwe inkomsten belangrijker dan ooit; die ene trouwe klant is misschien wel genoodzaakt de samenwerking te beëindigen, je ziet de omzet als geheel voorzichtig teruglopen, óf jouw branche laat juist een extra boost toe! 

Hoe dan ook: tijd voor actie, maar economisch goede tijden hebben ervoor gezorgd dat veel bedrijven hun focus op sales (zowel new business als vanuit het bestaande klantenbestand) verloren zijn, óf misschien wel helemaal voor het eerst over verkooptactieken moeten gaan nadenken. En, vraag je jezelf misschien af, waar begin je dan? 

Bij een adviesgesprek met een ervaringsdeskundige, denken wij! En wij bij BURO210 durven best te stellen dat wij dat zijn en je dus op weg kunnen helpen. 

Vind de weg naar de inbox van jouw klanten en prospects: e-mailmarketing bindt hen aan je organisatie en kan verkoop boosten!

Optimalisatie van je website, zodat bezoekers gemakkelijker converteren naar leads of klanten!

Ontwerp en print van allerlei huisstijlelementen maakt je uitingen aantrekkelijker (van e-mailhandtekening tot brochures)

Fotografie, want het wordt steeds belangrijker om jezelf te laten zien en persoonlijk te zijn, juist online

Videografie, wat dacht je bijvoorbeeld van een toffe drone video?

En, wat je misschien nog niet van ons wist:

Telefonische acquisitie: je eigen mini-callcenter, bijvoorbeeld voor een campagne of als aanvulling op je eigen verkoopinspanningen!

Het bedenken én bezorgen van ingepakte presentjes bij jouw vaste relaties óf binnen jouw doelgroep. Oftewel: super-originele contactmomenten met (potentiële) klanten!